Englannin Mestaruussarjan Brentfordin kausi päättyi keskikastin sijoitukseen, kun käteen jäi sarjassa 11. sija. Enemmän kuitenkin toivottiin, sillä Brentfordissa haaveiltiin kauden alla aivan kärkipään sijoituksista.

Kauden päätös oli joka tapauksessa suomalaisittain hieno, kun viimeisen kierroksen ottelussa Marcus Forss teki ensimmäisen maalinsa Championshipissa ja samassa ottelussa Jaakko Oksanen debytoi samassa sarjassa.

Marcus Forss

@mforss_
Great feeling to score my first championship goal and a big win in front of our brilliant fans..special thankyou to Rob 🙏for believing and giving me the chance 💗 ⚽️

Voi kuitenkin olla, että suomalaiskaksikko saa Brentfordiin ensi kaudeksi uuden valmentajan. Joukkuetta valmentaa tätä nykyä tanskalainen Thomas Frank, mutta Transfermarktin mukaan Brentford saattaa luottaa ensi kaudella monien muiden brittiseurojen tapaan saksalaiseen valmennusosaamiseen.

Sivuston mukaan seura on erittäin kiinnostunut 30-vuotiaasta Steffen Weißista, joka valmentaa tällä hetkellä Hamburger SV:n kakkosjoukkuetta. Weißin kerrotaan käyneenkin äskettäin neuvotteluissa Brentfordin kanssa. Weiß itse ei halunnut siirtohuhua sivustolle kommentoida.

Weiß on tehnyt töitä suomalaispelaajien kanssa myös Hampurissa, sillä hän nousi HSV:n reservijoukkueen luotsiksi maaliskuussa 2018 valmennettuaan sitä ennen HSV:n alle 16-vuotiaiden joukkueessa. HSV:n junioreissa jalostuvat nuorista suomalaispelaajista Anssi Suhonen ja Tobias Fagerström, mutta reservijoukkueessa kumpikaan ei ole vielä pelannut. Jaakko Oksasen ikätoveri, 18-vuotias Fagerström oli viime heinäkuussa kerran reservijoukkueen vaihtopenkillä neljännen sarjatason Regionalligan ottelussa.