Benfican toimitusjohtaja Domingos Soares de Oliveira sanoo, että seura ei aio myydä teinitähti João Felixiä alle 120 miljoonalla eurolla.

Hyökkäyspään eri rooleissä viihtyvä Felix, 19, murtautui tällä kaudella Benfican edustusjoukkueeseen ryminällä. Hän on pelannut kuluvalla sesongilla Benfican ykkösmiehistössä 43 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 20 maalia ja syöttänyt 11.

Hieno debyyttikausi miesten tasolla poiki Felixille myös hänen ensimmäisen kutsunsa A-maajoukkueeseen. Hänet nimettiin Portugalin ensimmäiseen EM-karsintaryhmään, mutta debyyttiään hän ei vielä maaliskuussa saanut. Felix on kutsuttu mukaan myös Nations Leaguen lopputurnaukseen, joka pelataan kesäkuussa Portugalissa.

Felixin otteet ovat huhujen mukaan herättäneet useiden Euroopan suurseurojen kiinnostuksen. Hänen sopimuksessaan on 120 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Seurapomo Soares de Oliveiran mukaan Benfica ei tuosta hinnasta jousta.

– Yritämme myydä [hänet] ulosostoklausuulin hinnalla, kommentoi Soares de Oliveira TVI24:lle.

– Jos João Felix on siirtymässä toiseen seuraan, odotamme heidän maksavan ulosostohinnan, mutta toivottavasti niin ei tapahdu. Tavoitteenamme on pitää joukkue kasassa.

– Emme aio myydä, jos joku tarjoaa sata miljoonaa euroa João Felixistä. Sata miljoonaa euroa on paljon rahaa. Portugalissa ei ole ikinä myyty pelaajaa sillä hinnalla, mutta tavoitteenamme on voittaa kentällä. Teemme kaikkemme sen eteen. Pelaaja (Felix) jää tänne, jos joku ei tarjoa 120 miljoonaa euroa.

Soares de Oliveiran mukaan on yhä mahdollista, että Benfica yrittää korottaa Felixin ulosostohintaa, mutta pelaajan toiveet otetaan myös huomioon.

– Uskon, että seurapresidentin on vielä tarkoitus perehtyä asiaan, mutta toisella puolella ovat pelaaja ja hänen agenttinsa ja perheensä.

– Yhtään tarjousta ei ole tehty. Paljon puhutaan ja huhuja liikkuu, mutta meille ei ole tehty tarjousta.

– Taloustilanteemme on vahvempi kuin ennen, mutta pelaajien myyminen on yhä osa bisnestämme. Lähtevien pelaajien ei tarvitse olla avauksen pelaajia.