Jalkapallomaailma pelästyi keskiviikkoiltana, kun FC Porton kokeanut maalivahti Iker Casillas kiidätettiin sariaalaan. Casillas sai sydänkohtauksen harjoituksissa, mutta oli keskiviikkoiltana jo sen verran kunnossa, että hän pystyi lähettämään sairaalasta terveiset ja kiitokset tuesta.

Casillas sai runsaasti tukea sosiaalisessa mediassa entisiltä ja nykyisiltä pelikavereiltaan. Real Madridin Sergio Ramos, Espanjan maajoukkueesta tuttu Cesc Fàbregas ja monet muut lähettivät Casillasille tukensa Twitterissä.

Casillasin tila on tällä hetkellä vakaa. Hän sai Porton tiedotteen mukaan sydäninfarktin keskiviikkoaamun harjoituksissa, ja harjoitukset keskeytettiin heti. Casillas kiidätettiin nopeasti sairaalaan, jossa hän pääsi jatkotutkimuksiin ja hoitoon.

Keskiviikkoiltana Casillas lähetti terveiset Twitterissä seuraajilleen.

– Kaikki hallinnassa täällä. Se oli suuri säikähdys, mutta voimat ovat tallella. Paljon kiitoksia viesteistä ja huolenpidosta, Casillas kirjoitti kuvan yhteyteen.

Katso miehen lisäämä twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Iker Casillas

@IkerCasillas
Todo controlado por aquí, un susto grande pero con las fuerzas intactas. Muchísimas gracias a todos por los mensajes y el cariño 😃💪🏼

Porto on tällä hetkellä Portugalin liigassa toisena, kaksi pistettä perässä Benficaa. Sarjaa on jälejellä kolme ottelua. Casillas tuskin pelaa enää tällä kaudella. Maaliskuussa jatkosopimuksen vuoteen 2021 saakka tehnyt tähtivahti on pelannut tällä kaudella Porton kaikki sarjaottelut.