Teinilupaus törttöili lentokoneessa – kolme poliisia saatteli pelaajan ulos

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Walesin maajoukkueeseen kesäkuun EM-karsintaotteluihin valittu Rabbi Matondo, 18, on törttöillyt lentokoneessa. Matondon ala-arvoisesta käytöksestä kertoo Daily Mail. Walesin jalkapalloliitto on vahvistanut Matondon tullun poistetuksi lentokoneesta, muttei kommentoi tapausta tässä vaiheessa enempää.

Liverpoolissa syntynyt, ja Cardiffia ja Manchester Cityä juniorina edustanut Matondo oli palaamassa EasyJetin lennolla portugalilaisesta Farosta Englantiin, kun hän sai käytöksellään lentokoneen henkilökunnan pinnan palamaan. Kun kone laskeutui Bristoliin, Matondon piti jäädä paikalleen odottamaan, kunnes kolme poliisia tuli hänet noutamaan. Tapaus sattui tiistaina.

– Matondo leveili kaveriensa edessä ja kieltäytyi laittamasta turvavyötä kiinni nousun aikana. Sitten hän häiriköi lentoemäntää kutsuen tätä kaksi kertaa lutkaksi. Edes henkilökunnan esimiestä hän ei totellut, eräs matkustaja kertoi Sportsmailille.

– Lopulta hänen kaveriensa täytyi ojentaa hänen matkustusasiakirjansa, koska hän kieltäytyi yhteistyöstä siihen saakka, kunnes kolme poliisia haki hänet pois koneesta laskeutumisen jälkeen. Se oli lapsellista käytöstä ja säälittävää maajoukkuettaan edustavalta pelaajalta.

Daily Mailin kertomuksen mukaan Matondo totesi lentohenkilökunnalle, että ”hänen turvavyönsä näyttää olevan väärää kokoa”. Eräs henkilökunnan edustaja vastasi Matondolle, että ”meillä on ongelma, jos hän ei kykene niin yksinkertaiseen tehtävään”.

– Rabbi kavereineen vain nauroi päin lentohenkilökunnan naamaa, kunnes hän lopulta kiinnitti turvavyönsä ja kone pääsi nousemaan.

– Kun sama lentoemäntä tuli myöhemmin tarjoilemaan juomia, Matondo kutsui häntä yhtäkkiä lutkaksi, kaksi kertaa. En voinut uskoa, millä tavalla hän puhutteli häntä.

– Henkilökunnan esimies tuli paikalle ja sanoi, ettei salli kenenkään puhuvan hänen henkilöstölleen noin. Matondo kuitenkin kiisti sanoneensa mitään ja pyysi esimiestä häipymään.

– Hän kieltäytyi ojentamasta maihinnnousukorttiaan. Sitten ryhmää määrättiin pysymään paikoillaan koneessa, kun laskeuduimme Bristoliin. Noin 15 minuuttia myöhemmin kolme poliisia haki Matondon pois, lehden lähde jatkoi.

Laitahyökkääjänä pelaava Matondo siirtyi tammikuussa Manchester Citystä Schalkeen, 12,7 miljoonan euron siirtosummalla. Hän pelasi kevätkauden aikana kuitenkin vain 184 minuuttia seitsemässä bundesliigaottelussa. Walesin A-maajoukkueessa hän on pelannut kahdesti, tehtyään debyyttinsä viime marraskuussa.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliMestarien liigan finaaliottelun kunniaksi 3×10€ ilmaisvetoa!
Seuraava artikkeliVancouver – Toronto FC: striimi päälle kukonlaulun aikaan