West Bromwich – Aston Villa: kohti kullankallista nousufinaalia

Championship
West Bromwich – Aston Villa
Tiistai 14.05 klo 22:00

Championshipin play-offit ovat edenneet toisiin osaotteluihin. Tiistain koitoksessa selvitetään ensimmäinen joukkue varsinaiseen Valioliigan karsintaotteluun. Sen ottelun panos on jalkapallomaailman suurimpia, joten kovilla ammutaan jo tässäkin ottelussa. Unibet TV välittää tämän pudotuspelin tunnelmat suorana, joten et missaa tätäkään jännitysnäytelmää.

West Bromwichilla on tässä ottelussa vuori kiivettävänään. WBA johti lauantain ottelua pitkään, mutta Villa tuli viimeisen vartin aikana ansaitusti tasoihin ja lopulta voitti koko ottelun. Lisäksi kokoonpanohuolet rankovat WBA:ta pahemman kerran: joukkueen maalitykki Dwight Gayle ajettiin ensimmäisessä osaottelussa ulos ja mies on pelikiellossa, kuten myös tässä tilanteessa hyödyllinen Hal Robson-Kanu. Muita miehiä lasaretissa ovat Gareth Barry, Jake Livermore ja Craig Dawson. Tosin joku näistä saatetaan saada tiistai-illaksi pelikuntoonkin.

Aston Villalla ei ole tuoreita terveysmurheita ja kokoonpanotilanne on heidän osaltaan hyvä. Joukkue oli jo runkosarjan loppupuolella hienossa iskussa ja se on tällä hetkellä näistä kahdesta joukkueesta parempi – varsinkin kokoonpanotiedot huomioiden. Dean Smithin taktiikka tähän otteluun on mielenkiintoista nähdä: mies kun ei ole mikään peruuttelujalkapallon ystävä.

Vetosuositus

Pelin kuva tulee olemaan se, että ainakin WBA:n on pakko lähteä aktiivisesti liikkeelle. Villa tulee joko kyttäämään vastaiskuja tai sitten se on myös tapansa mukaan aktiivinen. Joka tapauksessa niin moni asia puoltaa tänään vieraita, että vetosuositus on Aston Villa voittaa ottelun kertoimella 2,50.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun West Bromwich – Aston Villa ja kohteeseen veto Aston Villa voittaa ottelun. Jos Aston Villa voittaa ottelun, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai West Bromwich voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Championshipin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Championshipin lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, La Ligan, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.