Zlatan Ibrahimović jälleen uuden selkkauksen keskiössä – ”Hän tietää mitä tekee”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović on paistatellut viime aikoina otsikoissa muutenkin kuin maalintekotaitojensa ansiosta.

Huhtikuun lopussa Ibrahimović, 37, tuuletti voittomaaliaan Rel Salt Laken Nedum Onuohan naaman edessä kaksikon otettua yhteen aikaisemmin ottelussa. Aiemmin tällä viikolla Major League Soccer taas tiedotti, että ruotsalaishyökkääjä on saanut sakot filmaamisesta ottelussa Columbus Crew’ta vastaan.

Ibrahimović oli huomion keskipisteenä myös Suomen aikaa lauantaina illalla pelatussa 0-2-häviössä New York City FC:tä vastaan, kun Galaxyn tappioputki kasvoi jo kolmen pelin mittaiseksi. NYCFC:n suomalaiskapteeni Alexander Ring uurasti joukkueen keskikentällä täydet minuutit.

Peli oli 87. minuutilla jo loppulukemissaan, kun Ibrahimović otti show’n haltuunsa. Hän hukkasi maalipaikan laukomalla pallon ylärimaan. Tilanteen jälkeen New York Cityn maalivahti Sean Johnson töytäisi ruotsalaistähteä selästä.

Ibrahimović ei katsonut torjujan temppua hyvällä ja tarttui häntä kaulasta. Kumpikin kaatui maahan ja Johnson jäi pitelemään kasvojaan. Molemmille annettiin tilanteesta keltainen kortti. (Voit katsoa videon tilanteesta MLS:n sivuilta)

– Luulenpa, että te katsotte tilanteen uusintana ja päätätte itse, mitä mieltä olette, kommentoi Johnson ottelun jälkeen.

– Uskon, että kuka tahansa on koska vain valmis haasteeseen, minä mukaan lukien. Ja tiedättehän, Zlatan on taitava pelaaja. Hän selkeästi tietää, mitä tekee. Hän on fiksu poika, ja se on osa tätä peliä. Minäkin olisin turhautunut hänen asemassaan. En voi syyttää häntä turhautumisesta tuossa vaiheessa ottelua.

Tappio New York Citylle merkitsi kuivan putken jatkumista myös Ibrahimovićille, joka on jäänyt nyt kahdessa viimeisimmässä ottelussaan maaleitta. Hän on sarjan maalipörssissä toisena yhdeksällä osumallaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.