AC Oulu – KTP: ACO:n puolustus on rautaa

Ykkönen
AC Oulu – KTP
Torstai 20.06 klo 18:30

Oulussa juhannukseen valmistaudutaan AC Oulun koitoksella Kotkan ylpeyttä KTP:tä vastaan. Tämän jälkeen kotomaan kamaralla potkitaan palloa seuraavan kerran maanantaina, jolloin KTP yrittää saada revanssia Hakalta. Välissä jännitetään, saako juhannuksena polttaa kokkoa ja toivotaan kaikille oikein hauskaa, aurinkoista ja turvallista Juhannusta.

AC Oulun tuska neljän maalittoman ottelun jälkeen hellitti Tammisaaressa, kun joukkue sai ketsuppipullon auki ja tykitti hienon 0-3 vierasvoiton EIF:istä. Juho Mäkelä kunnostautui knallin arvoisesti kolmella maalilla ja Loorents Hertsi oli toinen voiton avainmies alustaessaan kaikki osumat. Puolustus pelasi varmaan tyyliin, eikä isännillä ollut ottelussa sanansijaa. Tämä oli varmasti joukkueelle suunnaton helpotus ja torstainen kotiottelu sujuu vapautuneemmissa tunnelmissa. Tässä ottelussa oululaisilla on edelleen sairaustuvalla väkeä ja Jere Aallikko on pelikiellossa.

KTP:n kausi ei ole sujunut kovin iloisissa tunnelmissa. Alla on kaksi tappiota: TPS veti KTP:n kölin ali, eikä voittajasta ei ollut epäselvyyttä. TPV:tä vastaan mahdollisuuksia oli vaikka mihin, mutta kotkalaiset eivät pystyneet käyttämään isäntien heikkoja hetkiä hyväkseen. Kun kolmasosa sarjaa on pelattu, ei KTP näytä joukkueelta joka taistelisi noususta.

Vetosuositus

AC Oulun puolustus on ollut koko kauden ajan rautaa. Niinpä KTP:lläkin voi olla vaikeuksia päästä maalintekoon torstaina. Otetaan vetosuosituksena Maaleja yhteensä – vierasjoukkue alle 0,5 kertoimella 2,28. Veto on siis voitollinen, jos KTP ei tee maaliakaan.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun AC Oulu – KTP ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – vierasjoukkue alle 0,5”. Jos KTP ei tee ottelussa maaleja, saat 228 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos KTP tekee ottelussa maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.