Egypti – Zimbabwe: isännät suosikkina turnaukseen

Africa Cup of Nations
Egypti – Zimbabwe
Perjantai 21.06 klo 23:00

Africa Cup of Nations potkaistaan liikkeelle perjantaina. Kisaisäntä ja mestarisuosikki Egypti isännöi avausottelussa Zimbabwea, jolla ei ole vastata egyptiläisten laatuun kentällä. Aivan toivoton ei Zimbabwen pakkakaan ole, mutta syvyydessä ja tehoissa toki ollaan perässä ja selkeästi. Egypti ei menestynyt viime kesän MM-kisoissa, mutta kotirintamalla asiat ovat toisin.

Faaraot ovat seitsenkertainen Afrikan mestaruuskisojen mestari ja suosikkiasema on kotimaisemissa  ansaittu. Joukkueella on syvyyttä ja kärjessä viilettää maailmanluokan maalitykki Mohamed Salah, joka on tehnyt 63 maaottelussa 39 maalia. Valmistautuminen turnaukseen sujui hyvin, sillä Egypti kairasi voitot Tansaniasta ja Guineasta. Kaikki on siis kohdillaan. Zimbabwea vastaan Egypti on voittanut neljä viimeistä keskinäistä kohtaamista.

Zimbabwe on siis isäntiä perässä monessa suhteessa, mutta ei se mikään toivoton joukkue ole. Joukkue pelasi sunnuntaina tasan Tansanian kanssa, mutta lepuutti monia pelaajia ykkösrotaatiostaan tätä matsia varten. Joukkueella on kovin mahdollinen paikka heti turnauksen aluksi, mutta täytyy muistaa että kaikki paineet ovat isännillä.

Vetosuositus

Egypti on ottelussa kirkuva suosikki ja mikään ei viittaisi Zimbabwen menestykseen. Vaikka ottelun maaliodottama ei nouse kattoon, otetaan suosikeille pieni tasoitusveto: vetosuosituksena on Aasialainen tasoitus, Egypti -1.5 maalia kertoimella 1,67. Vedon voitollisuuteen vaaditaan siis isäntien kahden maalin voitto.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Egypti – Zimbabwe ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Egypti -1.5 maalia”. Jos Egypti voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 167 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Egypti voittaa maalilla, ottelu päättyy tasan tai Zimbabwe voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.