Ennätystehtailu naisten MM-kisoissa jatkuu – nyt asialla yhdysvaltalaiskonkari

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Avausottelussaan Thaimaan ennätysuurin 13-0 -lukemin murskannut naisten MM-kisojen mestarisuosikki USA sai tyytyä sunnuntaina paljon lievempään 3-0 -voittoon. Ottavana osapuolena oli tällä kertaa Chile.

Kenties osasyy USA:n ”tehottomuuteen” oli siinäkin, että se vaihtoi Thaimaa-ottelun avauskokoonpanostaan tähän peliin peräti seitsemän pelaajaa. Täysi pistepotti ei silti ollut missään vaiheessa uhattuna, sillä niin paljon parempi USA ottelussa oli.

Yksi tilaisuutensa avauskokoonpanossa saanut pelaaja oli 36-vuotias Carli Lloyd, joka valittiin vuosina 2015 ja 2016 maailman parhaaksi naispelaajaksi. Lloyd kiitti luottamuksesta kahdella maalilla, joiden myötä hän teki myös MM-kisahistoriaa.

Lloyd pystyi ensimmäisenä naispelaajana maaliin kuudessa MM-kisaottelussa peräkkäin. Samalla hänestä tuli vanhin pelaaja, joka on tehnyt yhdessä MM-kisapelissä enemmän kuin yhden maalin.

Lloydilla oli ottelun loppuhetkillä mahdollisuus myös hattutemppuun, kun hän pääsi yrittämään 4-0 -maalia rangaistuspilkulta. Lloyd ampui kuitenkin rankkarinsa ohi maalin.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Jatkuuko Pukki-Party Burnleyn vieraana? Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!