Entinen Saksan maajoukkuekärki rahakkaalla sopimuksella Turkkiin – saa ilmaisen luksushuvilan käyttöönsä

© Kuva: Getty Images

Saksan A-maajoukkueessa 14 ottelua pelanneen Max Krusen uusi osoite on selvillä. 31-vuotias hyökkääjä siirtyy ilmaissiirrolle turkkilaiseen Fenerbahceen, jonka kanssa hän on allekirjoittanut kolmevuotisen sopimuksen. Siirto virallistuu ensi viikolla, jos ja kun Kruse läpäisee seuran lääkärintarkastuksen.

Werder Bremenin kapteenina viime kaudella toiminutta Krusea oli huhuttu alkukesän aikana muun muassa Bayern Müncheniin ja Liverpooliin, mutta lopulta hän päätyi siirtymään ensi kertaa urallaan Saksan ulkopuolelle ja nimenomaan Turkkiin. Päätöstä helpottivat oletettavasti taloudelliset tekijät, sillä Kruse tulee ansaitsemaan Turkin pääsarjassa sievoisen korvauksen.

Turkkilaista Hürriyetiä siteeraavan Bildin mukaan Kruse saa Fenerbahcelta vuodessa noin 2,5 miljoonan euron bruttopalkan, joka vastaa Turkin superliigassa lähestulkoon nettopalkkaa. Lisäksi hyökkääjälle maksetaan 1,5 miljoonan euron allekirjoitusbonus. Kruse saa Fenerbahcelta myös veloituksetta kolmekerroksisen huvilan Istanbulissa käyttöönsä.

– Olen hyvin onnellinen ja ylpeä siirtyessäni Fenerbahceen. Tulen työskentelemään tulevina vuosina ankarasti, Kruse kirjoitti Instagramissa.

Kruse siirtyi Werder Bremeniin kesällä 2016 mukavalla 7,5 miljoonan euron siirtokorvauksella. Hän teki Werderissä pelaamiensa kolmen kauden aikana 94 bundesliigaottelussa 35 maalia ja antoi 31 maalisyöttöä.

Krusen seuraajaksi Werder Bremenin kapteenina on ounasteltu suomalaista Niklas Moisanderia.

Lähde: Transfermarkt


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.