Veikkausliiga
FC Lahti – RoPS
Tiistai 18.06 klo 18:30

Sarjatauolta palaillaan myös Lahdessa, jossa Hiihtostadionille saapuu vieraaksi napapiirin ylpeys RoPS. RoPSin kausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo ja joukkueen olisi saatava tehot esille, jotta tästä kaudesta tulisi ylipäätään yhtään mitään. Lahdessa puolestaan jännitetään, saadaanko meksikolaisvahvistus Jerónimo Amione ensimmäistä kertaa kentälle.

Lahden kausi on ollut hieman vuoristoratamainen: hyvää ottelua seuraa huono ja päinvastoin. Kaikki on kyllä vielä mahdollista, sillä Sami Ristilän joukkue on melko tukevasti sarjan keskikastissa. Sairaustupa on tyhjenemässä: Drilon Shala on ainoa varma poissaolija. Amionen pelaaminen ratkeaa tiistaina. Jean-Christophe Coubronne sai kortit täyteen ja kärsii pelikieltonsa tiistaina.

RoPS on tällä hetkellä KPV:n kanssa sarjan tehottomin joukkue seitsemällä täysosumallaan. Pasi Tuutilla on ollut maaottelutauon aikana rauha virittää joukkuetta ja sen pelisysteemiä mieleisekseen. Ennen maaottelutaukoa RoPS taisteli aivan kelvollisesti HJK:ta vastaan, mutta tehottomuus oli jälleen esteenä pistetilin kartuttamiselle. Tuutti hakee siis edelleen joukkueen peräsimessä avausvoittoaan.

Vetosuositus

FC Lahtea on pidettävä kotonaan suosikkina. RoPS ei ole vielä onnistunut sen ihmeemmin vakuuttamaan ja tiistaina joukkue saa minulta vastapeliä. Vetosuositus on FC Lahti voittaa ottelun kertoimella 2,35.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Lahti – RoPS ja kohteeseen veto ”FC Lahti voittaa ottelun”. Jos FC Lahti voittaa, saat 235 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai RoPS voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]