HJK tiedotti loppukauden valmennustiimistään – ”Olen erittäin iloinen ja otettu”

© Kuva: Juha Tamminen
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

HJK tiedottaa kotisivuillaan lukinneensa päävalmentaja Toni Koskelan taustatiimin loppukauden ajaksi. Koskelan apuvalmentajaksi liigajoukkueeseen siirtyy pelaajalegenda Mika VäyrynenMikko Mannila puolestaan jatkaa Klubi 04:n päävalmentajana, ja on mukana myös liigajoukkueen valmennustiimissä.

– Tämä on minulle hieno haaste ja upea mahdollisuus. Olen erittäin iloinen ja otettu, kun saan mahdollisuuden olla mukana Suomen ykkösjoukkueen valmennustiimissä, Mika Väyrynen riemuitsee tiedotteessa.

Mannila ja Väyrynen ovat jo olleet liigajoukkueen apuna siitä lähtien, kun Toni Koskela RoPS:sta HJK:n käskyttäjäksi siirtyi. Mannila jatkaa siis nyt Klubi 04:n päävalmentajana, mutta saa Väyrysen lähdettyä avukseen uuden taustatiimin. Mannilan tiimin HJK:n akatemiajoukkueessa täydentävät Jarkko Jokiranta ja Jyrki Ahola.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HJK - VPS 27.07.2019

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!