HJK tiedotti loppukauden valmennustiimistään – ”Olen erittäin iloinen ja otettu”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK tiedottaa kotisivuillaan lukinneensa päävalmentaja Toni Koskelan taustatiimin loppukauden ajaksi. Koskelan apuvalmentajaksi liigajoukkueeseen siirtyy pelaajalegenda Mika VäyrynenMikko Mannila puolestaan jatkaa Klubi 04:n päävalmentajana, ja on mukana myös liigajoukkueen valmennustiimissä.

– Tämä on minulle hieno haaste ja upea mahdollisuus. Olen erittäin iloinen ja otettu, kun saan mahdollisuuden olla mukana Suomen ykkösjoukkueen valmennustiimissä, Mika Väyrynen riemuitsee tiedotteessa.

Mannila ja Väyrynen ovat jo olleet liigajoukkueen apuna siitä lähtien, kun Toni Koskela RoPS:sta HJK:n käskyttäjäksi siirtyi. Mannila jatkaa siis nyt Klubi 04:n päävalmentajana, mutta saa Väyrysen lähdettyä avukseen uuden taustatiimin. Mannilan tiimin HJK:n akatemiajoukkueessa täydentävät Jarkko Jokiranta ja Jyrki Ahola.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!
Edellinen artikkeliHJK:lla edessä Itä-Euroopan retki, jos se kaataa färsaarelaisen vastustajansa
Seuraava artikkeliHJK:n mahdollinen Mestarien liiga -vastus voitti viime kaudella itsensä Liverpoolin – Myös mahdollinen ensimmäinen Eurooppa-liiga -vastus nyt tiedossa