HJK tiedottaa kotisivuillaan lukinneensa päävalmentaja Toni Koskelan taustatiimin loppukauden ajaksi. Koskelan apuvalmentajaksi liigajoukkueeseen siirtyy pelaajalegenda Mika Väyrynen. Mikko Mannila puolestaan jatkaa Klubi 04:n päävalmentajana, ja on mukana myös liigajoukkueen valmennustiimissä.

– Tämä on minulle hieno haaste ja upea mahdollisuus. Olen erittäin iloinen ja otettu, kun saan mahdollisuuden olla mukana Suomen ykkösjoukkueen valmennustiimissä, Mika Väyrynen riemuitsee tiedotteessa.

Mannila ja Väyrynen ovat jo olleet liigajoukkueen apuna siitä lähtien, kun Toni Koskela RoPS:sta HJK:n käskyttäjäksi siirtyi. Mannila jatkaa siis nyt Klubi 04:n päävalmentajana, mutta saa Väyrysen lähdettyä avukseen uuden taustatiimin. Mannilan tiimin HJK:n akatemiajoukkueessa täydentävät Jarkko Jokiranta ja Jyrki Ahola.