HJK tiedottaa, ettei joukkueen nigerialainen laitapuolustaja Elderson Echiéjilé enää jatka joukkueessa.

– HJK ja Elderson Echiéjilé ovat purkaneet sopimuksensa eikä Elderson enää jatka HJK:n joukkueen mukana. Kiitämme Eldersonia hänen panoksestaan joukkueen ja seuran eteen ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa. Thanks, Eddy, seuran twiitissä todetaan.

31-vuotias Elderson tuli HJK:hon kovin odotuksin, sillä olihan hän pelannut Nigerian tasokkaassa maajoukkueessakin 59 ottelua. Elderson kuului muun muassa Nigerian MM-kisajoukkueeseen kesällä 2018. Venäjän kisoissa ei peliminuutteja herunut, mutta vuoden 2010 MM-turnauksessa Elderson nähtiin myös kentän puolella.

HJK:ssa Elderson pelasi kuitenkin vain viidessä ottelussa. Näissä hän teki puolustajalle hyvät tehot kaksi maalia ja yksi maalisyöttö. Viimeiset ottelut Elderson oli kuitenkin seurannut vaihtopenkiltä tai jopa katsomon puolelta.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK ja Elderson Echiéjilé ovat purkaneet sopimuksensa eikä Elderson enää jatka HJK:n joukkueen mukana. Kiitämme Eldersonia hänen panoksestaan joukkueen ja seuran eteen ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkossa. Thanks, Eddy!

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga