Huuhkajat otti komean 2-0-voiton Bosnia-Hertsegovinasta täpötäydellä Ratinan stadionilla elintärkeässä EM-karsintaottelussa. Teemu Pukin lisäksi Huuhkajista löytyi kosolti onnistujia. Maalivahti Lukas Hradecky kehui keskikenttäpelaaja Glen Kamaran otteet maasta taivaisiin.

Kamara oli suorastaan suvereeni Suomen keskikentällä. Skotlannin Valioliigassa, Rangersissa, pelaava Kamara oli vähintäänkin samalla tasolla kuin Kreikkaa vastaan Nations Leaguen ottelussa syksyllä 2018. Kamara teki toistuvasti oikeita ratkaisuja, ja johti Suomen pallollista peliä kapellimestarin elkein.

[readmore from=Huuhkajat]

Pukin 1-0-osumasta Kamara ansaitsee rutkasti kehuja. Hradecky pelasi keskikentän keskustaan korkean pallon, jonka Kamara otti loistavasti haltuun vastustaja selässään. Sen jälkeen Kamaralta onnistunut 1vs1-haasto ja pallo eteenpäin Pukille, joka taituroi lopulta Suomen voittomaalin. Hradecky ei säästellyt kehuessaan Kamaran suoritusta 1-0-osuman alustuksessa.

– Varmaan lätkässä olisi saanut syöttöpisteen siitä, mutta tuollaisia palloja… ei…, Hradeckylta loppuivat sanat, joiden jälkeen suusta tuli taattua Hradecky-tavaraa.

– Glenin peli löytyy varmaan joltain pornosivulta tämän jälkeen. Se on niin ylivoimainen jätkä, että ei jumalauta, Hradecky kehui omaan tuttuun tyyliinsä.

Kokonaisuudessaan Huuhkajat pelasi todella ehjän pelin. Puolustus työskenteli tiiviinä eikä Hradecky joutunut venymään edes paraatitorjuntoihin.

– Mielellään otan tällaisen pelin. Meidän puolustus toimi loistavasti. Bosnian koutsi tuli kysymään Joonalta (Toivio), että voisiko hän päästää (Edin) Dzekon sieltä taskustaan. Jätkät hoiti tosi hyvin. Tällaisen jengin takana on helppo pelata, Hradecky sanoi lehdistölle.

Katso Huuhkajien EM-karsintalohkon tilanne TÄÄLTÄ.