Italian A-maajoukkueen laitahyökkääjä Matteo Politano siirtyy Sassuolosta Internazionale Milanoon, joka on käyttänyt hänen lainasopimuksessa olleen osto-option.

Football Italian mukaan Inter maksoi lainasopimuksesta viisi miljoonaa euroa Sassuololle, joka sai vielä päälle 20 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Politano, 25, pelasi tämän kauden Sassuolosta lainalla Interissä, jonka paidassa hän esiintyi 48 ottelussa tehden yhteensä kuusi osumaa ja antaen kahdeksan maalisyöttöä.

Hän nousi tällä kaudella uudestaan Italian maajoukkuerinkiin ja pelasi maaliskuussa täydet minuutit 6-0-voitossa Liechtensteinia vastaan. Kesäkuun EM-karsintaotteluista hän oli sivussa nilkkavamman takia. Politano on esiintynyt A-maajoukkuetasolla kolmesti.

Italian alle 21-vuotiaiden maajoukkueen laitahyökkääjä Ricardo Orsolini taas jättää Juventuksen ja siirtyy Bolognaan, jota hän edusti tämän kauden lainasopimuksella. Bologna maksaa hänestä 15 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Orsolini, 22, siirtyi Juventukseen tammikuussa 2017, mutta hän ei kertaakaan pelannut torinolaisseuran edustusjoukkueessa. Ennen siirtoa Bolognaan Orsolini kävi lainalla entisessä seurassaan Ascolissa sekä Atalantassa.

Hän on parhaillaan Italian U21-maajoukkueen mukana EM-kotikisoissa.