Jonas Levänen loukkaantui pahasti tammikuussa Suomen A-maajoukkueen harjoituksissa. Helmikuussa odotti polvileikkaus, josta kuntoutuminen etenee pienin askelin. Hyvällä tuurilla Levänen saatetaan nähdä pelikentillä vielä tänä syksynä.

Viime kausi oli häneltä hyvin vahva. Siitä kertoo kutsu Huuhkajiin. Hyvän sesongin seurauksena hän sai ”pieniä kyselyitä” ulkomaalaisista seuroista, mutta vielä ei ollut aika lähteä.

Tämän kauden piti olla se kausi, jonka jälkeen Levänen siirtyy ulkomaan kentille. Vamma kuitenkin vesitti suunnitelmat.

– Tämän kauden jälkeen oli viimeistään se aika, kun olisin tähdännyt. Vielä kun tuli se maajoukkuekutsu siihen, niin siinä vaiheessa nousivat fiilikset ulkomaita kohtaan, Levänen kertoi Suplan Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastissa.

– Nyt meni vähän setit uusiksi. Saa nähdä, mitä tulee sitten tehtyä tämän kauden jälkeen, hän pyöritteli.

Hän on keskustellut mahdollisesta jatkosopimuksesta Hongan kanssa ja toivoo, että uusi diili saataisiin solmittua. Leväsen, 25, nykyinen sopimus espoolaisseuraan päättyy tämän kauden jälkeen.

– Ollaan oltu (keskusteluissa) ja toivonkin, että päästään jossain vaiheessa maaliin siinä asiassa. Todella mielelläni jatkaisin täällä. Jos en ulkomaille tästä lähde, niin mieluusti pelaan Hongassa. Tämä on käytännössä yksi ainoista seuroista, missä haluaisin Suomessa pelata. Tämä on kasvattiseurani ja nautin suuresti täällä olemisesta.