Lukas Hradeckylle ja Joel Pohjanpalolle joukkuekaveri PSG:stä – hyökkääjälle pitkä diili

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon edustama Bayer Leverkusen on hankkinut laitahyökkääjä Moussa Diabyn Paris Saint-Germainista. Ranskalainen Diaby, 19, allekirjoitti Leverkusenin kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Hän edusti PSG:tä vuodesta 2013 lähtien ja debytoi pariisilaisseuran edustusjoukkueessa tällä sesongilla. PSG:n hyökkäyksessä riittää maailmanluokan vaihtoehtoja joka tontille, mutta Diaby esiintyi silti tällä kaudella 34 ottelussa, joissa hän teki yhteensä neljä osumaa ja antoi seitsemän maalisyöttöä.

– Olen iloinen, kun saan tilaisuuden kehittää itseäni saksalaisessa huippuseurassa. On todella jännittävää siirtyä ulkomaille yhteen Euroopan parhaimmista ja tasaisimmista sarjoista, kommentoi Diaby Leverkusenin sivuilla.

– Saksa kiinnostaa minua paljon, erityisesti sen jalkapallo ja upeat stadionit. Ja tietysti on mahtavaa päästä Mestarien liigaan Leverkusenin kanssa.

Transfermarkt-sivuston mukaan Bayer Leverkusen maksaa Diabysta PSG:lle 15 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!