Mestarien liigan mysteeriviuhahtaja mainosti poikaystävänsä aikuisviihdesivustoa – alla myös elokuvarooli

© Kuva: Getty Images
Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Lauantain Liverpoolin ja Tottenhamin välinen Mestarien liigan finaalin yhteydessä nähtiin erikoinen välikohtaus. Ottelun avausjaksolla peli pysähtyi hetkeksi, kun vähäpukeinen vaaleahiuksinen nainen juoksi yllättäen katsomosta kentälle.

Välikohtaus tapahtui Mohamed Salah’n rangaistuspotkusta syntyneen 1-0-maalin jälkeen. Mysteerinainen pääsi keskiympyrään saakka, ennen kuin järjestysmiehet veivät hänet pois (lue lisää).

Mysteerisen viuhahtajan henkilöllisyys on nyt selvinnyt. Atlético Madridin kotistadionilla Wanda Metropolitanolla pelin pysäyttänyt nainen oli yhdysvaltalainen malli Kinsey Wolanski.

Wolanski on venäläisen tubettajan Vitaly Zdorovetskiyn tyttöystävä ja yhteistyökumppani. Zdorovetskiy omistaa aikuisviihdesivusto Vitaly Uncensoredin. Sivustolla on 10 miljoonaa seuraajaa.

22-vuotiaan Wolanskin niukassa uimapuvussa komeili kyseisen sivuston logo.

Wolanskin matka kohti julkisuutta alkoi, kun häntä pyydettiin Los Angelesin vierailulla malliksi. Nainen on The Sunin tietojen mukaan esiintynyt Sports Illustratedin, FHM:n ja Maximin sivuilla.

Wolanski kuitenkin tunnetaan parhaiten Youtube-videoistaan. Mestarien liigan finaalin yllätysvieras sijoittui myös vuonna 2017 kahdeksanneksi Miss Jetset -kilpailussa.

Wolanskilla on ollut myös tänä vuonna elokuvarooli Slasher Party -nimisessä filmissä.

Lähde: The Sun

Maalijuhla Chilen ja Uruguayn matsissa? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!