Mualimedia: KuPS tekemässä todella kovan kaappauksen siirtoikkunan auetessa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomessa kesän siirtoikkuna aukeaa heinäkuussa. KuPS on nappaamassa kuopiolaisen Mualimedian mukaan Veikkausliigassa kovia tehoja urallaan tehneen Tucon (Ariel Ngueukam).

Savolaiseen urheiluun keskittyvä podcast-ohjelma tietää kertoa, että KuPS olisi jo lähipäivinä saamassa Tucon joukkueeseensa. Tuco tulee paikkaamaan Hollantiin siirtyneen Rasmus Karjalaisen jättämää aukkoa hyökkäyspäässä.

Tucon sopimus israelilaisen Hapoel Raananan kanssa on päättynyt, ja mies on vapaa siirtymään Kuopioon ilman siirtokorvausta. Viime kaudella Tuco teki Israelin pääsarjassa 15 ottelussa yhden maalin.

Veikkausliigassa Tuco pelasi edellisen kerran kaudella 2017 Ilveksen paidassa, jolloin 32 ottelussa syntyi 15 maalia. Yhteensä 30-vuotias kamerunilainen hyökkääjä on tehnyt veikkausliigaurallaan 43 maalia ja antanut 30 maaliin johtanutta syöttöä. Veikkausliigassa Tuco on edustanut Ilveksen lisäksi SJK:ta ja FC Lahtea.

HJK nappasi Tucon riveihinsä kauden 2017 jälkeen, mutta mies ei ehtinyt pelata otteluakaan Klubin riveissä, sillä hän siirtyi nopeasti Al Khoriin, Qatariin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!