Nyt on pantu kunnolla kesälomavaihde silmään – Katso, kuinka huipputuomarilta hoituvat DJ-hommat teknofestareilla

© Kuva: Getty Images

Monet pitävät 40-vuotiasta Deniz Aytekinia yhtenä Saksan tämän hetken parhaista erotuomareista. Internet-yrittäjänä myös työskentelevä Aytekin on viheltänyt urallaan jo 163 bundesliigaottelua, 18 Mestarien liiga -peliä, sekä useita pelejä Eurooppa-liigassa ja MM-sekä EM-karsinnoissa.

Aytekinin tuomariuran merkittävimpiin otteluihin kuuluu toistaiseksi vuoden 2017 Saksan Cupin loppuottelu, mutta kansainvälisesti hänet muistettaneen saman kevään Mestarien liiga -klassikosta Barcelonan ja PSG:n välillä. Ottelu päättyi Barcelonan ikimuistoiseen 6-1 -nousuun, eikä se ollut Aytekinin uran parhaita pelejä. Sen koommin miestä ei olekaan pudotuspelivaiheessa nähty, mutta lohkovaiheen pelejä saksalainen on silti tuominnut.

Perjantaina Aytekin osoitti kuitenkin olevansa todellinen moniosaaja. Aytekinin uusin aluevaltaus oli toimia DJ:nä Landaussa järjestetyillä Tropical Beach -house- ja elektrofestivaaleilla. Katso allaolevasta klipistä tai tästä linkistä, kuinka Aytekinilta sujuivat levylautashommat.