Superettan
Öster – Brage
Maanantai 03.06 klo 20:00

Otetaan vihje myös Ruotsin toiselle sarjatasolle Superettaniin. TV:n striimitarjontaan kuuluva sarja on tähän asti ollut vedonlyöjille sangen kimurantti, sillä ensimmäisen n. kymmenen kierroksen perusteella median ja kertoimenlaskijoiden rankingit ovat menneet suurelta osin päin honkia. Esim. sarjakärki Varbergia veikattiin ennen kautta putoamiskamppailuihin, kun taas nousijasuosikki Halmstad majailee tällä hetkellä karsijan paikalla sijalla 13. Muitakin poikkeamia etukäteisarvioihin löytyy.

Sellainen on myös Öster, jota yleisesti veikattiin jopa sarjan kolmen parhaan joukkoon. Kymmenen pelatun ottelun jälkeen sillä on tilillään vain yksi voitto ja sarjasijoitus on toiseksi viimeinen eli 15. Etenkin joukkueen hyökkäystehot ovat olleet lähes olemattomat tähän asti ja tähän lienee osasyynsä poissaoloillakin. Toisaalta omiinkaan ei ole mennyt liikaa maaleja, mikä on estänyt vieläkin suuremman katastrofin.

Viidentenä olevaa vierailija Bragea veikkailtiin kauden alla kymmenennen sijan paikkeille. Brage on siis vetänyt jonkun verran yläkanttiin, mutta joukkueen puolesta on sanottava että se on pitänyt pakettinsa tiukkaan kasassa. Tähän otteluun Bragen neljä maalia tehneen kärjen Christian Kouakoun pelaaminen on epävarmaa.

Vetosuositus

Kumpikin joukkue on vetänyt läpi kauden suhteellisen vähämaalisia pelejä ja vähämaalisuus on myös tähän otteluun kiinnostavin idea. On epävarmaa, herääkö Öster keväthorroksestaan, mutta underissa näyttäisi olevan mukavasti ilmaa. Vetosuositus on Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,80.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Öster – Brage ja kohteeseen veto Ottelussa alle 2,5 maalia. Jos ottelussa tehdään korkeintaan kaksi maalia, saat 180 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Superettanin ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Superettanin lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.