Peliyhtiö uskoo Markku Kanervan haastavan Jukka Jalosen Vuoden valmentajana

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen lento joukkueurheilussa on ollut tänä vuonna vahvaa jääkiekossa ja jalkapallossa. Huuhkajat on pelannut EM-karsinnoissa vakuuttavasti, ja hallitseva Vuoden valmentaja Markku Kanerva haastaa jo Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen.

Suomen jääkiekkomaajoukkue juhli sensaatiomaisen MM-turnauksen päätteeksi maailmanmestaruutta varsin kokemattomalla ja nimettömällä joukkueella. Kanerva johdatti Huuhkajat viime vuonna Nations Leaguen lohkovoittoon ja pokkasi Vuoden valmentaja -tittelin.

Vuonna 2019 Kanerva on johdattanut Suomen EM-karsinnoissa neljän ottelun jälkeen lohkon toiseksi. EM-kisapaikka on Huuhkajilla omissa käsissään, kun viisi ottelua on jäljellä.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson uskoo silti, että Jalonen nappaa Vuoden valmentaja palkinnon tulevassa Urheilugaalassa. Jalosen voiton kerroin on Betssonilla 1,35 ja Kanervan 3,00. Joka tapauksessa Kanerva ja Jalonen ovat selkeät ennakkosuosikit, sillä kenen tahansa muun valmentajan voitto tuo kertoimen 30,0.

Tilanne saattaa kuitenkin muuttua dramaattisesti, mikäli Suomi etenisi ensimmäistä kertaa arvokisoihin. EM-karsinnat päättyvät ensi marraskuussa. Jos kisapaikkaa ei tule karsinnoista, on Suomella vielä mahdollisuus lunastaa kisapaikka kahdella voitolla Nations Leaguen jatkokarsinnasta.

Lähde: Betssonin tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.