Peliyhtiö uskoo Markku Kanervan haastavan Jukka Jalosen Vuoden valmentajana

© Kuva: Juha Tamminen
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Suomen lento joukkueurheilussa on ollut tänä vuonna vahvaa jääkiekossa ja jalkapallossa. Huuhkajat on pelannut EM-karsinnoissa vakuuttavasti, ja hallitseva Vuoden valmentaja Markku Kanerva haastaa jo Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen.

Suomen jääkiekkomaajoukkue juhli sensaatiomaisen MM-turnauksen päätteeksi maailmanmestaruutta varsin kokemattomalla ja nimettömällä joukkueella. Kanerva johdatti Huuhkajat viime vuonna Nations Leaguen lohkovoittoon ja pokkasi Vuoden valmentaja -tittelin.

Vuonna 2019 Kanerva on johdattanut Suomen EM-karsinnoissa neljän ottelun jälkeen lohkon toiseksi. EM-kisapaikka on Huuhkajilla omissa käsissään, kun viisi ottelua on jäljellä.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson uskoo silti, että Jalonen nappaa Vuoden valmentaja palkinnon tulevassa Urheilugaalassa. Jalosen voiton kerroin on Betssonilla 1,35 ja Kanervan 3,00. Joka tapauksessa Kanerva ja Jalonen ovat selkeät ennakkosuosikit, sillä kenen tahansa muun valmentajan voitto tuo kertoimen 30,0.

Tilanne saattaa kuitenkin muuttua dramaattisesti, mikäli Suomi etenisi ensimmäistä kertaa arvokisoihin. EM-karsinnat päättyvät ensi marraskuussa. Jos kisapaikkaa ei tule karsinnoista, on Suomella vielä mahdollisuus lunastaa kisapaikka kahdella voitolla Nations Leaguen jatkokarsinnasta.

Lähde: Betssonin tiedote

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliEM-kisojen alkuun aikaa tasan vuosi, liput myyntiin tänään – Katso tästä pelipaikkakunnat ja lippujen hinnat
Seuraava artikkeliNäkökulma: Markku Kanervan luokkaretkellä on kaikilla kivaa – yksi sana pitäisi poistaa Kielitoimiston sanakirjasta