Veikkausliiga
RoPS – KPV
Lauantai 29.06. klo 22:15

Lauantain erityisin ottelu pelataan Rovaniemellä: yöttömän yön ottelussa kohtaavat RoPS ja KPV. Ottelu käynnistyy vasta klo 22:15, joten loppuvihellys tullaan kuulemaan puolen yön jälkeen. Ottelun konsepti on hieno ja se onkin herättänyt huomiota ulkomaita myöten. Toivon sydämestäni Rovaniemelle onnistunutta ottelutapahtumaa – tällaista tarvitaan lisää!

RoPSin peliesityksissä on viime aikoina ollut viitteitä paremmasta. Joukkueen 1-0 vierastappio Hongasta ei tullut huonon peliesityksen jälkeen. FC Lahtea vastaan vieraspisteet tulivat mallikkaalla pelillä. Avainkysymys on, miten Pasi Tuutin miehistö palautuu lauantain peliin: joukkue palasi Espoon reissulta kotiin vasta keskiviikkona päivällä. Pasi Tuutti on kertonut korostaneensa hyökkäyspään toimintaa joukkueelle – lauantaiyönä nähdään, onko oppi mennyt perille.

KPV oli Ilvestä vastaan ennakkoluuloton, mutta virhealttius kostautui jälleen kerran ja joukkue lähti 4-2 tappio niskassaan kotiin. Lisämurheita Niko Kalliokoskelle toi Hendrik Helmken korttitilin täyttyminen ja tärkeältä keskikenttäpelaajalta jää näin ollen lauantain ottelu väliin. Kun Isaac Shaze on loukkaantuneena, Kalliokoskella riittää pähkittävää joukkueen roolituksessa.

Vetosuositus

Ottelun erikoislaatuisuus ja myöhäinen ajankohta voivat vaikuttaa ottelun lopputulemaan. KPV:n tilanne keskikentällä näyttää tällä hetkellä niin vaikealta, että tehottomuudesta huolimatta on pakko ottaa kantaa RoPSin puolesta. Vetosuositus on RoPS voittaa ottelun kertoimella 1,95.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun RoPS – KPV ja kohteeseen veto ”RoPS voittaa ottelun”. Jos RoPS voittaa ottelun, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai KPV voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]