Africa Cup of Nations
Senegal – Algeria
Torstai 27.06. klo 20:00

Kisailu Afrikan mestaruudesta jatkuu kiivaalla tahdilla ja torstaina pelataan C-lohkon voiton kannalta tärkeä ottelu, jossa Senegal ja Algeria ottavat toisistaan mittaa. Molemmat aloittivat turnauksen selkeähköillä voitoilla ja tässä ottelussa voittaja kuittaa jo varman jatkopaikan.

Senegal avasi turnauksen 2-0 voitolla Tansaniasta. Huomattavaa oli, että tästä ottelusta puuttui joukkueen syömähammas Sadio Mané, joka kärsi pelikieltoa. Torstaina Mane on oletettavasti suoraan avauksessa tuottamassa harmeja Algerian puolustukselle. Senegalin joukkue on turnauksen vahvimpia ja sen meneminen päätyyn asti täyttä realismia. Joukkue on puolustussuuntaan hyvin vahva, eikä sille ole helppo tehdä maaleja.

Myös Algerian joukkue kuuluu turnauksen vahvimpiin – joskin rankkaan sen luokkaa alemmas kuin Senegalin. Joukkue löi Kenian varmasti 2-0 ensimmäisessä ottelussa, eikä odotettavissa ole sen kummempia muutoksia. Joukkueen ykköstähti Riyad Mahrez loisti ensimmäisessä ottelussa, mutta nyt vastus on kovempi. Algerian puolustus ei ole yhtä tiivis kuin Senegalilla.

Vetosuositus

Senegal on siis joukkueista vahvempi ja se saa kovan buustin Sadio Manén paluusta. Vetosuositus on siis Senegal voittaa ottelun kertoimella 2,00.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Senegal – Algeria ja kohteeseen veto ”Senegal voittaa ottelun”. Jos MuSa voittaa ottelun, saat 200 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Algeria voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]