Sevilla-ikoni José Antonio Reyes on menehtynyt auto-onnettomuudessa 35 vuoden iässä

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen laitahyökkääjä José Antonio Reyes on menehtynyt auto-onnettomuudessa 35 vuoden iässä, kertoo BBC.

Mundo Deportivon mukaan onnettomuus tapahtui lauantaina aamupäivällä Reyesin kotiseudulla Utrerassa Sevillan ulkopuolella. Auto suistui maantieltä ja syttyi palamaan. Autossa oli myös kaksi Reyesin serkkua, joista toinen menehtyi jäätyään Reyesin kanssa palavaan autoon jumiin. *Toinen Reyesin serkuista pääsi autosta ulos omin voimin ja on kriittisessä tilassa sairaalassa. Turman syyksi epäillään paikallisen lehdistön mukaan alustavasti ylinopeutta.

Reyes sai jalkapallo-oppinsa kotiseutunsa suurseurassa Sevillassa, jonka edustusjoukkueessa hän pelasi 242 ottelua ja voitti mm. kolme Eurooppa-liigan mestaruutta. Hän edusti urallaan myös lukuisia muita Euroopan suurseuroja, kuten Arsenalia, Real Madridia, Atlético Madridia ja Benficaa. Reyes voitti seurajoukkuetasolla yhteensä 14 pokaalia.

Espanjan A-maajoukkueessa Reyes esiintyi 21 kertaa. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Segundassa, pelaava Extremadura, johon hän liittyi tammikuussa.

Segundan sunnuntain ottelut on siirretty pelattavaksi ensi viikon tiistaina. Euroopan jalkapalloliitto Uefa tiedotti, että tänä iltana Mestarien liigan loppuottelussa pidetään hiljainen hetki Reyesin muistolle.

Reyesin kuolema on koskettanut monia jalkapallon parissa toimivia ja lajin ystäviä. Reyesin entiset seurat, joukkuekaverit, valmentajat ja vastustajat ovat esittäneet surunvalittelujaan sosiaalisessa mediassa.

*= Artikkelia muokattu 3.6.2019. klo 11.53: Uutisoimme alunperin virheellisesti Diario de Sevillan tietojen pohjalta, että Reyesin molemmat serkut menehtyivät onnettomuudessa.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!