Sudet – Reipas: perinneseuran matkassa

Kakkonen
Sudet – Reipas
Torstai 13.06 klo 18:30

Otetaan torstaille yksi nosto myös Kakkoseen, jossa kouvolalainen Sudet isännöi perinneseura Lahden Reipasta. Sudet pääsee tähän otteluun varsinaiseen kotiluolaansa, Keskuskentälle. Kyseessä on siis odotettu peli ja sarjajumbo yrittää avata kauden voittotilinsä lahtelaisten kustannuksella. Sudet on parantanut paljon pre-seasonilta, mutta riittääkö se?

Sudet yllätti sarjakärki MP:n vieraspelissä ja kairasi 1-1 tasapelillä pisteen Mikkelistä. Joukkueen taktiikkana oli tiivis puolustus ja satunnaisista vastahyökkäyksistä saatiin aikaiseksi yksi maali. Tämä oli rohkaiseva merkki paremmasta surkean kauden aloituksen jälkeen. Joukkue saa tähän ottelun mukaan Shane McFaulin, joka takavuosina pelasi mm. Hakassa ja KTP:ssä liigaa. Keskikenttäpelaajan tämänhetkinen iskukyky on kuitenkin täysi arvoitus.

Reippaalla on pieni suvantovaihe meneillään. Esitys Jippoa vastaan oli vaisu ja MP:tä vastaan tuli hyvästä taistelusta huolimatta kuonoon. Ennen kauden alkua Reipas leikitteli Sudet kumoon tennislukemin 6-0. Sudet on parantanut sen jälkeen, mutta edelleen Reipasta on pidettävä parempana nippuna. Lisäksi ottelussa on jopa pientä derbyhenkeä. FC Lahdesta saadaan mukaan tähän peliin Irfan Sadik.

Vetosuositus

Vaikka Sudet on saanut organisoitua peliään, on sillä vielä parannettavaa. Lähden Reippaan matkaan tässä pelissä. Vetosuositus on Reipas voittaa ottelun kertoimella 2,10.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Sudet – Reipas ja kohteeseen veto ”Reipas voittaa ottelun”. Jos Reipas voittaa ottelun, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Sudet voittaa ottelun tai ottelu päättyy tasan, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.