Suomalaiselostaja korostaa Teemu Pukin suurta muutosta Week of Football -podcastissa: ”Kaikella kunnioituksella, silloin oli vielä pientä pullamössöoireilua”

© Kuva: Juha Tamminen

Juniorivuosista lähtien superlahjakas Teemu Pukki on puhjennut todelliseen kukkaansa.

Pukki, 29, takoi Englannin Mestaruussarjassa viime kaudella huikeat 29 maalia Norwichille ja A-maajoukkueessa ratkaisi maaleillaan Nations Leaguen lohkovoiton. Viime lauantaina Pukki piti pilkkanaan Bosnia-Hertsegovinan tähtisikermää kahdella maalillaan. Tiistaina Pukin odotetaan ratkaiseva EM-karsintaottelu Liechtensteinia vastaan.

– Meillä on tulikuuma Teemu Pukki. Hänelle riittää se yksi puolikas paikka. Hän on pelaaja, joka pystyy omilla loistavilla tappajan vaistoilla, pienessä tilanteissa käännähdyksillä, loihtimaan maalin, ylistää Viasatin selostaja Mikko Innanen Suplan Week of Football -podcastissa.

Innanen on seurannut Pukin uraa pitkään. Pukki koetti läpimurtoa Espanjassa vuosina 2008-2010, Saksassa 2011-2013 ja Skotlannissa 2013-2015. Sellaista ei nähty. Tanskassa vietetyt kolme väkevää kautta kehittivät Pukkia ja viime kausi Englannin Championshipissä oli kotkalaiskärjeltä aivan uskomaton.

– Kundi on muuttunut ulkoisesti ihan täysin. Kieltämättä kaikella kunnioituksella, Celticissä oli vielä pientä pullamössöoireilua, nyt kun sä katsot Temeä, hän on urheilija. Se työmäärä mitä tekee alaspäin Champioshipissä, hakee pääpalloja, tekee laidalla, painaa ja ottaa iskuja vastaan. Ei ole kiekkotermiä käyttääkseni pelkkä snaipperi, vaan hänellä on valtava työmoraali peli toisensa jälkeen ja tekee 29 maalia, Innanen ylistää.

Suomen ja Liechtensteinin välinen ottelu alkaa klo 21.45 Suomen alkavaa ja se näkyy Viasat Jalkapallo -kanavalla, suoratoistopalvelu Viaplayssa ja Viafreessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.