Euro 2020
Suomi – Bosnia & Hertsegovina
Lauantai 08.06 klo 19:00

Lauantaina Tampereella huuhkajien EM-karsintaurakka jatkuu Bosnia & Hertsegovinaa vastaan. Lauantain vastus ei ole aivan helpoimmasta päästä, sillä Bosnian riveistä löytyy laatua laajemmaltikin. Markku Kanervan on saatava puolustus järjesteltyä huolellisesti: kotiotteluissa ei olisi varaa livetä täysiltä pisteiltä.

Huuhkajien valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin, eikä Kanerva ole liikoja joutunut puntaroimaan poissaolojen kanssa. Täysi Ratina on tärkeä palanen Huuhkajille, sillä Bosniaa vastaan kaikki tuki tarvitaan. Karsintojen ensimmäisessä ottelussa Huuhkajat joutui tunnustamaan Italian paremmakseen, mutta Armeniasta haettiin ansaittu pakkovoitto. Bosniaa vastaan ei olisi yllätys, jos Kanerva lähestyisi ottelua tiukan joukkuepuolustamisen ja vastaiskujen kautta.

Bosnia on laadukas nippu ja suurimpana tähtenä sillä on taitava target-hyökkääjä Edin Dzeko. Joukkueelta puuttuu pari avainpelaajaa, mm. Asmir Begovic, Sead Kolasinac ja pelikiellossa oleva Miralem Pjanic. Karsintojen avauksessa bosnialaiset pelasivat Kreikan kanssa tasan. Heikko Armenia olikin pakko voittaa ja sen joukkue teki 2-1 lukemin.

Vetosuositus

Ottelua voi ennakkoon arvioida todella tasaiseksi. Vähämaalisuus on haistettu vetomarkkinoilla hyvin, mutta Suomen altavastaajan asemaan voi pienen kannanoton ottaa. Vetosuositus on Suomi voittaa ottelun kertoimella 2,90.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Suomi – Bosnia & Hertsegovina ja kohteeseen veto ”Suomi voittaa ottelun”. Jos Suomi voittaa ottelun, saat 290 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Bosnia & Hertsegovina voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]