Tähtihyökkääjä haluaa Manchester Unitedista Italiaan millä keinolla hyvänsä – valmis pienempään palkkaan

© Kuva: Getty Images
Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Romelu Lukaku on valmis ottamaan palkanalennuksen vastaan siirtyäkseen Manchester Unitedista Internazionaleen. Sport Mediaset uutisoi belgialaishyökkääjän haluavan millä keinolla hyvänsä Antonio Conten leiriin.

United haluaa Lukakusta Serie A -seura Interiltä 70 miljoonaa euroa. Valioliigajätti myös saattaisi hyväksyä laituri Ivan Perisicin kuulumisen osaksi kauppaa.

Lähteen mukaan Lukakun agentti Federico Pastorello on sopinut jo sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Lukaku ansaitsisi kahdeksan miljoonaa euroa vuodessa, joka on pienempi palkka kuin nykyisellä sopimuksella Old Traffordilla.

Tällä hetkellä ongelmana on Unitedin vaatima 70 miljoonan euron siirtosumma. Sport Mediasetin mukaan Inter on yrittänyt tarjota myös Perisiciä, mutta United ei ole ollut yhtä kiinnostunut pelaajasta José Mourinhon lähdettyä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Mestarien Liigan avauksessa Napoli vs Liverpool! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!