© Kuva:

TPS – Ilves: kiinnostaako naisfutis?

Naisten Liiga
TPS – Ilves
Torstai 06.06 klo 19:00

No totta kai kiinnostaa! Hiljaisen torstain ratoksi otamme noston Naisten Liigan ottelusta, jossa TPS ja Ilves ottavat yhteen. Naisfutis on muutenkin kesäkuussa kovasti tapetilla, sillä huomenna alkavat Ranskassa MM-kisat, joissa Helmarit eivät ole valitettavasti mukana. Naisten jalkapallo on nosteessa ja sen taso nousee isoin harppauksin. Marianne Miettinen on kenties parhaita urheilukommentaattoreita maassamme ja hän antaa lajin seuraamiselle lisäarvoa, oli kyseessä sitten miesten tai naisten peli.

Viimeksi TPS pelasi JYPKiä vastaan tasapelin Jyväskylässä. Joukkue nousi lisäajalla ansaitusti tasoihin. TPS:n nuori joukkue on juoksuvoimainen ja se pyrkii nollaamaan Ilveksen nopeat hyökkäykset Kupittaan pienellä yläkentällä. Sekä TPS että Ilves hakevat tässä ottelussa asetelmia ylempään loppusarjaan oikeuttavaan paikkaan, joten ottelu on tärkeä.

Ilves oli edellisessä ottelussaan selkeähkösti parempi vieraitaan IK Myrania ja otti ansaitun 2-0 voiton ottelusta. Ennen Myran-ottelua joukkuetta kiusannut flunssa-aalto pitäisi nyt olla vain muisto ja joukkueen peli näyttää hitsautuvan mukavasti yhteen. Torstaina on Turkuun luvassa todella lämmintä keliä, joten joukkueen huolto ja jaksaminen tulevat olemaan avainasemassa.

Vetosuositus

Turussa kohtaavat kaksi tasaista ja tiukasti pelaavaa ryhmää, jolloin ottelun voittajaa ei ole kertoimien valossa helppo äänestää. Mutta vähämaalisuus tässä maistuu jonkun verran –  molemmat joukkueet ovat vetäneet yli puolet otteluistaan underiin. Vetosuositus onkin Ottelussa alle 2,5 maalia kertoimella 1,96.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun TPS – Ilves ja kohteeseen veto ” Ottelussa alle 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat 196 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.