Uefan entinen puheenjohtaja Lennart Johansson on kuollut

© Kuva: Getty Images
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Euroopan jalkapalloliiton Uefan entinen puheenjohtaja, ruotsalainen Lennart Johansson on kuollut.

Ruotsin jalkapalloliitto kertoo sivuillaan, että Johansson kuoli tiistaina 89 vuoden iässä lyhyen sairauden jälkeen.

Johansson toimi Uefan puheenjohtajana vuosina 1990-2007. Samaan aikaan hän toimi myös Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan varapuheenjohtajana.

Hänen kautensa Uefan puheenjohtajana on järjestön historian pisin. Aiemmin Johansson toimi myös Ruotsin jalkapalloliiton ja AIK:n puheenjohtajana.

Johanssonin aika eurooppalaisessa jalkapalloilussa muisteaan muun muassa Mestarien liigan käynnistymisestä kaudella 1992-2003.

– Lennart Johansson on tehnyt ison työn eurooppalaisen ja pohjoismaalaisen jalkapallon eteen pitkän uransa aikana. Hän oli erittäin kunnioitettu ja arvostettu henkilö koko jalkapallomaailmassa, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kommentoi Palloliiton sivuilla.

– Hän oli suuri pohjoismainen jalkapallopersoona ja otamme osaa suruun yhdessä ruotsalaisen jalkapallon ja Lennart Johanssonin läheisten kanssa.

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliHuuhkajat kerää kovia katsojalukuja – myös tulikuuma Teemu Pukki vetänyt komeita lukemia: ”Kun härmäläinen viimeistelee, se kiinnostaa ihmisiä”
Seuraava artikkeliBayern Münchenin seurapomo kiisti väitteet tarjouksesta – Saksan maajoukkuetähdellä tulevaisuus omissa käsissä