Virallista: Bayern-konkari palaa ilmaissiirrolla kotimaahansa

© Kuva: Getty Images

Pitkän uransa Bayern Münchenissä tähän kauteen päättänyt Rafinha palaa kotimaahansa Brasiliaan. Rafinhan uusi seura on maineikas Flamengo, jonka kanssa hän on solminut kaksivuotisen sopimuksen.

33-vuotias oikea laitapuolustaja siirtyi Eurooppaan jo vuonna 2005. Hän pelasi viisi kautta Schalkessa ja vuoden Serie A:n Genoassa, kunnes kotiutui Müncheniin vuonna 2011. Rafinha on pelannut myös neljä ottelua Brasilian A-maajoukkueessa.

Rafinha sai myös useita hyviä tarjouksia eurooppalaisilta seuroilta, mutta hän valitsi kuitenkin paluun kotimaahan. Rafinha ei ole pelannut Flamengossa aiemmin, mutta hän ilmoitti seuran jo hyvissä ajoin ”ykkösvaihtoehdokseen”, mikäli edessä on paluu Brasiliaan. Koska miehen sopimus päättyi, ei Bayern saa siirrosta korvausta.

Kaikkiaan Rafinha pelasi Bayern Münchenin paidassa 266 virallista ottelua. Näissä hän teki kuusi maalia ja syötti 29. Rafinha voitti Bayernissa seitsemän kertaa Bundesliigan, neljä kertaa Saksan Cupin ja kerran Mestarien liigan.