Real Madrid tiedottaa kotisivullaan kiinnittäneensä riveihinsä viime viikon tiistaina 18 vuotta täyttäneen japanilaisen Takefusa Kubon. Tekninen ja taitava hyökkäävä keskikenttäpelaaja aloittaa pelaamisen ensi kaudella kakkosjoukkue Castillassa. Eri medialähteiden mukaan Kubon sopimus on kuusivuotinen.

Kubo tunnetaan myös lisänimellä ”Japanin Messi”, ja häntä pidetään yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista maailmassa. Hän debytoi viime viikolla Japanin A-maajoukkueessa ja pelaa myös ensi yönä alkavassa Copa Américassa.

Kubo siirtyy seuraan kotimaansa FC Tokyosta. Hän pelasi aikanaan Barcelonan La Masia -akatemiassa neljän vuoden ajan muutettuaan Kataloniaan jo 9-vuotiaana. Barcelona sai kuitenkin UEFA:lta siirtokiellon, kun se tarjosi alaikäiselle Kubolle sopimusta.

Kubosta voi lukea lisää myös perjantaina aikaisemmin julkaisemastamme jutusta.