Yöttömän yön erikoisessa tuli VAR:ia ikävä – RoPS-vahti hyvitti torjunnallaan rajun tuomion

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigakauden yksi kohokohta, RoPS:n ja KPV:n välinen ”Midnight Sun Special”, eli yöttömän yön erikoinen, sai noin puolen tunnin pelin kohdalla dramaattisen käänteen. Ottelun erotuomari vei pallon pilkulle ja ajoi kotijoukkueen kokeneen puolustajan Taye Taiwon ulos. Tuomarin mielestä Taiwo pelasi palloa maaliviivan tuntumassa kädellään.

Nigerialaispuolustaja itse näytti kuitenkin pallon osuneen hänen päähänsä, eikä käteen. TV-kuvasta ei yksiselitteistä ratkaisua nähty, mutta ainakin sosiaalisen median käyttäjistäkin monella tuli tilanteessa videotuomarijärjestelmä VAR:ia ikävä. Sellaista ei kuitenkaan tiettävästi ole pian Veikkausliigaan tulossa, joten tällaisissa kyseenalaisissa tilanteissa joudutaan luottamaan tuomarin näköhavaintoihin.

Pallon taakse asettui ”oma koira”, ennen tätä kautta Veikkausliigaa vain RoPS:ssa pelannut Simo Roiha. Roihan pilkku oli kuitenkin kehno, ja rovaniemeläisten kapteeni Antonio Reguero retkautti pallon tielle ja kahmi sen syliinsä.

RoPS reagoi heti rankkarin jälkeen alivoimaansa, ja otti kentältä hyökkääjä Niklas Jokelaisen. Taiwon tontille hölkkäsi Henrik Ölander.

Ottelu RoPS-KPV on 45 minuutin jälkeen tilanteessa 0-0.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille