Barcelonan pelinappula myytiin ja ostettiin takaisin hetkessä – seuraavaa siirtoa odotellessa

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!

Espanjalaispuolustaja Marc Cucurella saattaa olla konkreettisesti pyörällä päästään juuri nyt – sen verran kovaa siirtobisnestä hänellä tehdään. Summat eivät nykymittapulla säväytä, mutta kaupanteon rytmi on hurjaa.

20-vuotias lainattiin viime kaudeksi Eibariin, viiden miljoonan euron sopimuksella. Tuo jakso päättyi siihen, että Barcelona myi pelaajan heinäkuun 1. päivänä ”pysyvästi” La Ligassa viime kaudella 12. sijalle päätyneelle seuralle kahdella miljoonalla eurolla.

Hädin tuskin kahta viikkoa myöhemmin katalonialaiset kuitenkin tulivat katumapäälle, ja käyttivät edelliseen kauppaan sisältyneen, neljän miljoonan euron takaisinosto-oikeutensa.

Juuri tällä hetkellä Cucurella on siis taas Barcelonan pelaaja. Tämä tuskin kuitenkaan jää pysyväksi asian tilaksi; oletettavaa on, että muun muassa Milanin ja Borussia Dortmundin tarkkailema pakki saa 10 miljoonan hintalapun – ja myydään jälleen.

Veikkausliigaa viikon aluksi! Käytä hyväksesi talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliToista vuosikymmentä Valioliigaa riittää argentiinalaiselle: ”Olen rehellinen itselleni”
Seuraava artikkeliPSG-luotsi vahvistaa tienneensä jo pitkään Neymarin lähtöaikeista: ”Kaikki on selvää”