Chelsea onnistui pitämään komeettansa – vuosi ollut hyökkääjälle todella vauhdikas

© Kuva: Getty Images

BBC kertoi tiistai-iltana, että 18-vuotias Callum Hudson-Odoi on sopinut viisivuotisesta jatkosta kasvattajaseuransa Chelsean kanssa. Kontrahdin kerrotaan tuovan hyökkääjälle 100 000 punnan viikkotulot.

On vaikea veikata, mitä Hudson-Odoin tulevaisuus tuo tullessaan, mutta 2019 tuskin pääsee tältä yhden elämän aikana unohtumaan. Superlupaus nostettiin virallisesti Chelsean edustusmiehistöön vasta tammikuussa. Samassa kuussa Bayern München teki tästä lähes 40 miljoonan euron ostotarjouksen, jonka Blues kuitenkin torjui. Hudson-Odoi reagoi jättämällä seuralleen siirtopyynnön.

Tilille ehti kertyä 10 valioliigaottelua, ja debyytti Englannin maajoukkueessa, ennen kuin paha akillesvamma katkaisi menon huhtikuussa. Nyt toipumisen kerrotaan olevan hyvässä vauhdissa, ja sopimuksen virallisen allekirjoituksen tapahtuvan ennen kauden alkua.