Chile – Peru: striimi päälle kesäyössä

Copa America
Chile – Peru
Torstai 04.07. klo 03:30

Copa American toisessa välieräparissa kohtaavat hallitseva mestari Chile, sekä hieman varkain tähän asti päässyt Peru. Tämän parin voittajajoukkue saa finaaliin vastuksen ottelusta Brasilia – Argentiina, jota ei tätä vihjettä kirjoitettaessa ole vielä pelattu. Aamuvirkut pystyvät seuraamaan toista välierää varhain torstaiaamuna TV:n suorasta striimistä. Tämä on varmasti paras mahdollinen tapa viettää kesäyötä.

Chile hoiti tiensä lohkovaiheesta jatkoon melko mutkattomasti. Puolivälierissä Kolumbia kaatui pilkkukisan jälkeen. Chile ei siis ole tehnyt maalia viimeiseen kahteen otteluun – tämä on asia, jonka Reinaldo Rueda haluaa varmasti korjata välierässä. Peru-otteluun Rueda tuskin lähtee sekoittamaan joukkueensa pakkaa kovinkaan radikaalisti.

Peru on Copan välierissä, vaikka se on tähän asti voittanut vain yhden ottelun koko turnauksessa. Brasiliaa vastaan kärsityn rökäletappion jälkeen Peru piti puolivälierissä Uruguayn nollilla ja eteni pilkuilla välieriin. Ricardo Gareca on harrastanut jonkun verran kierrätystä varsinkin Perun hyökkäyspäässä, joten on mielenkiintoista nähdä, ketä hän valitsee avaukseen Chileä vastaan.

Vetosuositus

Vaikka Chile on kärsinyt tehottomuudesta ja Peru on saanut alakertansa hyvin tiukaksi, on tässä lähdettävä luokkaa paremman Chilen kyytiin. Vetosuosituksena on siis Chile voittaa ottelun kertoimella 1,90.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Chile – Peru ja kohteeseen veto Chile voittaa ottelun. Jos Chile voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai Peru voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Copa American ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.