Eurooppa-Liiga
Cliftonville – Barry Town
Torstai 04.07. klo 21:45

Torstaina pelataan Eurooppa-Liigan esikarsintaa. Viikko sitten tämän parin ensimmäisessä osaottelussa vihjasin Cliftonvilleä voittamaan Barry Townin vieraissa. Cliftonvillen kerroin tippui vihjaamisen jälkeen useilla kymmenyksillä ja se myös hallitsi ottelua selkeästi – mutta jäi lopulta 0-0 tasapeliin. Nyt kotona se on velvoitettu voittamaan ja selvittämään tiensä seuraavalle kierrokselle.

Kuten ensimmäisen osaottelun ennakossa mainitsin, Cliftonvillellä on oleellisesti enemmän kokemusta europeleistä. Oliko kysymys sitten kokemuksesta vai tasoerosta, ensimmäisessä osaottelussa Cliftonville hallitsi ottelua sekä pallonhallinnan että laukausten valossa. Voitto olisi ollut reilu lopputulos ottelusta, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla.

Barry Town oli kotonaan alakynnessä, eikä saanut yhtään laukausta Cliftonvillen maalia kohti. Tehtävä vieraissa ei tule olemaan helppo ja Cliftonvilleä on pidettävä selkeänä suosikkina ottelussa. En usko, että joukkueiden dynamiikka tulee viikossa muuttumaan oleellisesti ja Barry tulee olemaan helisemässä isäntien kynsissä.

Vetosuositus

Cliftonville tarvitsee jatkoon mennäkseen voiton. Barryn maaliodottama oli kotona sangen alhainen, eikä ihmeitä ole odotettavissa vieraissakaan. Otetaan vetosuosituksena vieraiden jääminen nollille – Maaleja yhteensä, Barry: alle 0.5 kertoimella 1,86.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Cliftonville – Barry ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä, Barry: alle 0.5”. Jos Barry ei tee ottelussa maaleja, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Barry tekee maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]