Crusaders – Wolves: Suoran mittainen luokkaero

Eurooppa-Liiga
Crusaders – Wolves
Torstai 01.08. klo 22:00

Pohjois-Irlannin Crusaders isännöi Valioliigan Wolvesia Eurooppa-Liigan karsinnassa. Wolvesin kotiottelu päättyi valioliigaseuran 2-0 voittoon, mutta tulos ei kerro koko totuutta. Ottelu oli totaalisesti Wolvesin komennossa ja lukemat olisivat voineet olla paljonkin rumemmat. Nyt toiseen otteluun jäi varmaankin vielä nälkää, sillä joukkueella ei ole paljoa kilpailullisia otteluita alla.

Näiden joukkueiden luokkaero on todellakin vertauskuvallisesti suoran mittainen. Ensimmäisellä kierroksella Crusaders onnistui pudottamaan färsaarelaisen B36:n suhteellisen helposti, mutta Wolvesia vastaan ei ollut eikä kaikella todennäköisyydellä tule olemaan mitään palaa. Avauspelin lukemat säilyivät säällisenä yllättävän pitkään, sillä toinen maali tuli vasta lisäajalla.

Wolves ei ole pelannut tänä kesänä vielä turhan montaa peliä. Niinpä jokainen ottelu vie heitä eteenpäin ja torstaiksi voisi olettaa sihdinkin paranevan. Edellisessä matsissa Nuno Espírito Santon suojatit vyöryttivät hyökkäyksen toisensa jälkeen bussin parkkeeranneen vastuksensa alueelle. Nunon mukaan joukkueen pitää parantaa tuleviin peleihinsä kaikilla osa-alueilla. Odotan tähän otteluun vahvaa kokoonpanoa ja aktiivista otetta Wolvesilta.

Vetosuositus

Lähden rohkeasti lyömään Wolvesia isolla tasoituksella. Uskon esityksen olevan torstaina terävä ja vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Wolves -2.5 kertoimella 1,95. Veto on siis kotona vähintään kolmen maalin voitolla.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Crusaders – Wolves ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitus, Wolves -2.5”. Jos Wolves voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 195 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tämä ei toteudu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.