Ykkönen
EIF – KTP
Tiistai 02.07. klo 18:30

Tiistaina Ykkösessä ottelevat kaksi joukkuetta, joiden kausi ei ole sujunut aivan odotusten mukaan. Sekä EIF että KTP ovat tällä hetkellä sarjataulukon alemmassa puoliskossa. EIF veti johtopäätöksensä ja valmentaja Gabriel Garcia Xatartin sopimus purettiin viikonloppuna. KTP:ssä ei ole turvauduttu näin radikaaleihin toimenpiteisiin.

EIFin viime kausi oli loistava. Se sijoittui Ykkösessä kolmanneksi ja selvisi Suomen Cupissa välieriin. Kauden jälkeen joukkueen parhaat pelaajat naarattiin muualle, eivätkä tämän kauden sainaukset ole olleet yhtä onnistuneita. En jaksa uskoa, että joukkueen tilanne paranee sen ihmeemmin valmentajanvaihdolla. Toki kolme viimeistä ottelua on hävitty yhteismaalein 0-10, mutta samaan hengenvetoon on todettava, että vastuksetkin ovat olleet sarjan paremmasta päästä.

Myös KTP lähti kauteen suurin tavoittein, mutta tähän mennessä on selvää, ettei joukkue lukeudu nousun tavoittelijoihin. Joukkue ei ole materiaaliltaan tai peli-identiteetiltään tarpeeksi laadukas ja monipuolinen. Parhaana päivänä kotkalaiset voivat pärjätä kelle vaan, mutta tällä kaudella on nähty liian paljon puolivillaisia esityksiä.

Vetosuositus

Huomattavaa on, että KTP:n ottelut ovat viime aikoina olleet ns. maalin pelejä. EIF ei puolestaan ole pystynyt tekemään sarjan paremmille joukkueille juurikaan maaleja. Annan kevyen vetosuosituksen Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 2,30. Viimeaikaiset trendit tukevat tätä vetoa.

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun EIF – KTP ja kohteeseen veto ”Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI”. Jos molemmat joukkueet eivät tee maalia, saat 230 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos molemmat joukkueet tekevät maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]