EM-karsinnat ”kiinnostavat” suomalaisia – nyt myös Armenia-kohtaaminen loppuunvarattu

© Kuva: Juha Tamminen
Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!

Huuhkajien EM-karsintaottelu Armeniaa vastaan lokakuussa Turussa on nyt loppuunvarattu. Sama koskee myös jo aiemmin täyteen bookattua, marraskuussa Helsingissä pelattavaa Liechtenstein-peliä.

Hienointa on, että pelaajat tietävät, että syksyn peleissä joukkueella on täyden katsomon tuki ja sillä on todella suuri merkitys. Ja todennäköisesti pystymme vielä vapauttamaan jonkin verran lippuja myyntiin kaikkiin otteluihin, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande toteaa Palloliiton sivustolla.

Samalla kun tieto miesten pelien varaustilanteesta valkeni, tulivat myyntiin Helmarien, toisin sanoen naisten maajoukkueen otteluliput EM-karsintapeleihin Albaniaa (Vaasa, 8. lokakuuta) ja Kyprosta (Helsinki, 7. marraskuuta) vastaan.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Chelsea - Liverpool Valioliigan helmenä! Lunasta mojova talletusbonus!