FC Lahti – Ilves: Poissaolot isäntien harmina

Veikkausliiga
FC Lahti – Ilves
Sunnuntai 14.07. klo 18:30

FC Lahden pitää sunnuntaina olla skarppina, sillä hiihtostadionille saapuu vieraaksi sarjakärki Ilves. Lahtelaisilla on varaa parantaa esityksiään, sillä joukkue ei ole viimeiseen neljään otteluun päässyt maistamaan voiton makua. Ilvekselle se on tutumpaa, sillä vieraiden voittoputki on tällä hetkellä juurikin neljän ottelun mittainen.

Täksi kaudeksi kovasti muuttunut FC Lahti ei ole onnistunut vakuuttamaan ylöspäin: laadukkaiden maalitilanteiden luominen ja niiden viimeistely on ollut Sami Ristilän suojateille todella vaikeaa. Tässä ottelussa lahtelaisilla on kokoonpanon kanssa ongelmia, sillä joukko pelaajia ei ole viikolla pystynyt harjoittelemaan kunnolla. Lisäksi Irfan Sadik on pelikiellossa. Pahimmillaan poissaolot tulevat kurittamaan oikeastaan kaikkia pelin osa-alueita, eikä Ristilän tilanne ole helppo.

Ilves on tällä hetkellä murhan hyvässä iskussa ja Lauri Ala-Myllymäki latoo maaleja liukuhihnalta. Ilveksen pystysuunnan peli on tehokasta ja tulosta on syntynyt. Puolustus on pystytty järjestämään tiiviiksi ja Mika Hilander on poiminut marjat kiitettävällä varmuudella. Tällä hetkellä Ilves vaikuttaa suurimmalta mestarisuosikilta, mutta toki kausi on vielä pitkä. Taso ei saa notkahtaa missään vaiheessa.

Vetosuositus

FC Lahden kokoonpano-ongelmat ja Ilveksen loistava vire jättävät vähän vaihtoehtoja vetoihin. Selvänä suosikkinakin Ilves lähtee peleihin. Vetosuositus on Ilves voittaa ottelun kertoimella 1,90.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FC Lahti – Ilves ja kohteeseen veto ”Ilves voittaa ottelun”. Jos Ilves voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelu päättyy tasan tai FC Lahti voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.