FC Vitebsk – KuPS: vieraissa vastaiskupeliä

Eurooppa-Liiga
FC Vitebsk – KuPS
Torstai 18.07. klo 21:30

KuPS matkaa torstaina Valko-Venäjälle, jossa se puolustaa ensimmäisessä osaottelussa ottamaansa riemukasta 2-0 voittoa. Tehtävä tulee vieraissa olemaan oleellisesti erilainen ja olosuhteetkin savolaisesta näkökulmasta eksoottisemmat, mutta joka tapauksessa Jani Honkavaaran miehistöllä on avaimet omissa käsissään jatkopaikan suhteen. Kannattaa huomioida, että ottelu on seurattavissa suorana striiminä Unibet TV:stä!

KuPS kontrolloi kotipeliään hienolla tavalla, eikä FC Vitebsk päässyt liiemmälti laadukkaille maalipaikoille isäntien päätyyn. Johtoasemassa kuopiolaiset pelasivat kärsivällisesti ja tärkeä 2-0 maali tuli hienosta vastaiskusta. Kuopiolaiset hyötyvät siitä, ettei se joutunut viime viikonloppuna pelaamaan Veikkausliigaa – tosin myöskään valkovenäläisillä ei ollut viikonloppuna ottelua.

FC Vitebsk lähtee varmasti toiseen osaotteluun aktiivisella otteella, koska kahden maalin tappioasema ja vieraissa ilman maalia jääminen vaativat niin. KuPS luottanee vastaiskujen voimaan ja uskoisin paikkoja myös aukenevan. Niinpä maaliodottama on ottelussa korkeampi kuin vetomarkkinat uskovat.

Vetosuositus

Linjat näyttävät siltä, että otamme kantaa runsasmaalisuuden puolesta. Petsipapan pahveissa o/u on lähes kolikonheittoa, joten vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,23.

– Petsipappa –

Näin näet suomalaisjoukkueiden europelit ilmaiseksi!

Unibet lähettää RoPS:n, KuPS:n ja HJK:n matsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Seuraa alapuolen ohjeita ja tiedät, miten pääset väijymään pelit.

Ohjeet:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat ensitalletusbonuksen 100€ asti).
3. Siirry UnibetTV:n pariin ja voit aloittaa otteluiden katselun.

Huomio: Jokaiseen peliin on myös tarjous vanhoille asiakkaille. Kun betsaat ottelua livenä 5 eurolla, saat automaattisesti 5€ ilmaisvedon.