FK Sarajevo – Celtic: lyhyt kesäloma päätökseen

Mestarien Liiga
FK Sarajevo – Celtic
Tiistai 09.07. klo 20:45

Otetaan toinen Mestarien Liigan ensimmäisen karsintakierroksen nosto bosnialaisen FK Sarajevon ja skottilaisen Celticin välillä. Joukkueiden euromenestyksessä on iso ero, sillä bosnialaiset eivät ole kansainvälisissä turnauksissa juhlineet. Celtic on puolestaan pelannut useita satoja matseja Euroopassa ja nostivatpa Glasgown pojat Euroopan cupin voittokannuakin kaudella 1966-67.

FK Sarajevo joutuu heti kovaan testiin Celticin kanssa. Joukkueilla on tasoeroa useita luokkia ja Celticin miehistön arvo on isäntiin verrattuna moninkertainen. Viime vuonna joukkue ravisutteli italialaista Atalantaa Eurooppa-liigan karsinnoissa venymällä vieraissa 2-2 tasapeliin. Pajatso tyhjenikin tähän peliin, sillä kotiottelunsa Sarajevo hävisi 0-8. Joukkue pystyy siis yllättelemään, mutta jatkuva taso isoja vastaan ei vielä riitä.

Celticin kesäloma jäi lyhyeksi, sillä joukkue nosti Skotlannin cup-kannua vasta puolitoista kuukautta sitten. Bosnian tapaan myös skottien sarjat ovat kesätauolla ja näihin peleihin Celtic tulee aina tauolta. Joukkueen edellinen valmentaja Brendan Rodgers vei joukkueen kahdesti Mestarien Liigan lohkovaiheeseen ja Neil Lennonilta odotetaan samaa temppua, sillä joukkueen pelaajabudjetti on raskaasti riippuvainen europelien tuotoista.

Vetosuositus

Celticiltä odotetaan tiistaina hyvää lähtöä europeleihin ja vaikkei Sarajevo ole tähän mikään helpoin paikka, uskon skottien venyttävän maaliverkkoja heti avausottelussa. Otetaan vetosuosituksena Maaleja yhteensä – Celtic: yli 1,5 kertoimella 1,79. Veto on siis voitollinen jos Celtic maalaa vähintään kahdesti.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun FK Sarajevo – Celtic ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – Celtic: Yli 1,5”. Jos Celtic tekee ottelussa vähintään kaksi maalia, saat 179 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Celticin maalimäärä jää enintään yhteen, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.