HIFK kertoi maanantaina uudesta pelaajasopimuksesta. Punaisia siirtyy vahvistamaan 19-vuotias tanskalaislaituri Thais Damgaard. Kyseessä on loppukauden kattava lainasopimus.

Damgaard on edustanut tähän astisen ammattilaisuransa Vejle Boldklubia, johon siirtyi 15-vuotiaana.

– Olen kentällä hieman aggressiivinen. Tykkään olla näytillä kun pelaan, mutta kentän ulkopuolella olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Olen hyvä maalintekijä, ja olen taitava 1v1-tilanteissa. Tykkään haastaa vastustajan puolustusta ja sitä kautta hakea joko syöttöä kaverille, tai itselleni maalipaikkaa, tulokas kertoo HIFK:n sivustolla.

Veikkausliigasta hyökkääjällä ei paljoa pohjatietoa ole.

– En tiedä paljon muuta kuin että se on todella fyysinen liiga. Odotan innolla että pääsen pelaamaan tätä sarjaa. Oma tavoitteeni tälle kaudelle on lyödä itseni läpi ja olla vakituinen kasvo avauskokoonpanossa, ja tietenkin haluan tehdä niin paljon maaleja ja maalisyöttöjä kuin vain mahdollista.