IFK Göteborg – IFK Norrköping: Suora striimi länsinaapurista

Allsvenskan
IFK Göteborg – IFK Norrköping
Sunnuntai 28.07. klo 18:30

Allsvenskanista otetaan nosto Gamla Ullevilta, jossa IFK Göteborg isännöi IFK Norrköpingiä. Molemmat joukkueet ovat pärjänneet tämän suven sarjassa mukavasti ja miehittävät ylemmän keskitason paikkoja sarjataulukossa. Vierailla on tältä viikolta jaloissaan jo europeli, kun taas isännät ovat saaneet keskittyä sunnuntain peliin. Unibet TV on mukana ottelussa suoralla striimillä.

IFK Göteborg on ottelun vähemmän pelanneena sarjassa kuudentena. Sarjan ehdottomiin huippuihin verrattuna otteista puuttuu tietynlainen varmuus – hyvää esitystä voi seurata alakuloisempi esitys. Poya Asbaghin suojatit ovat neljän ottelun tappiottomassa putkessa, mutta sunnuntaina vastus kovenee oleellisesti, sillä vastassa ovat olleet viime aikoina sarjan alakertaa miehittävät pumput.

IFK Norrköping otti viikolla voiton UEL-ottelussa Liepajasta. Allsvenskanin maalipörssiä johtavaa Jordan Larssonia on siirtohuhuissa uumoiltu siirtyväksi Venäjälle. Joukkueessa pelaa myös suomalaisille tuttu Simon Skrabb laitahyökkääjänä. ”Peking” on muutenkin tulivoimainen joukkue ja jos palautuminen sujuu viikko-ottelusta hyvin, se pystyy haastamaan Göteborgin sunnuntaina. Joukkue on tällä kaudella pelannut vieraissa hyvin.

Vetosuositus

Odotettavissa on tasainen kamppailu, jossa isännille voi antaa ohuen suosikkiaseman. Vetomielessä tässä kiinnostaa runsasmaalisuus, sillä Peking pystyy maalintekoon ja tulee haastamaan isännät kovaa. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,92.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun IFK Göteborg – IFK Norrköping  ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 192 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Allsvenskanin lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.