Sky Italian mukaan Internazionale on jo käytännössä ulkona pitkään jahtaamansa Romelu Lukakun hankintamahdollisuuksista. Tähän liittyen melkoisia mullistuksia odotellaan – ja ne koskevat ainakin kolmea Euroopan suurta liigaa.

Milanolaisten epäonnistuminen Lukaku-neuvotteluissa avasi oven Juventukselle, jonka nyt kerrotaan jo periaatteellisesti päässeen sopuun hyökkääjän siirrosta Torinoon. Toiseenkin suuntaan – rahan lisäksi – hyötyä kaupasta on; samalla nimittäin Paulo Dybalan kerrotaan matkaavan Manchester Unitediin.

Kun Internazionale ei vaikuta saavan Lukakua, sanotaan sen kääntäneet katseensa Eintracht Frankfurtin Ante Rebiciin. Kroatialainen muodosti viime kaudella bundesliigaryhmän ”tehoketjun” yhdessä Real Madridiin siirtyneen Luka Jovicin, ja West Hamiin matkanneen Sébastien Hallerin kanssa.

Edelleen samassa ketjureaktiossa Mauro Icardi saattaa lähteen mukaan olla siirtymässä AS Romaan, Edin Dzeko taas toiseen suuntaan, Internazionaleen.