Jymypaukku eurokentillä! Valmentaja hehkuttaa: ”Yksi suurimmista yllätyksistä Eurooppa-liigan historiassa”

© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigan karsinnoissa nähtiin torstai-iltana jymypaukku, kun walesilainen puoliammattilaisjoukkue Connah’s Quay Nomads venyi sensaatiomaiseen 2–0-vierasvoittoon ja pudotti skottijoukkue Kilmarnockin yhteismaalein 3–2.

Manageri Andy Morrison hehkutti saavutusta monumentaaliseksi. Hänen mukaansa joukkue uskoi koko ajan mahdollisuuksiinsa.

– Barcelona meni Liverpooliin ja hävisi 0–4 – tämä on suurempi tulos Euroopassa. Se on yksi suurimmista yllätyksistä Eurooppa-liigan historiassa, Morrison tuumi BBC:n mukaan.

– Tämä on monumentaalinen saavutus heiltä kaikilta. Pojat ovat kotona aamuviideltä, ja kuuden heistä pitää mennä töihin huomenna. Sitten meidän on valmistauduttava Serbian-matkaa varten.

Connah’s Quay Nomads kohtaa toisella karsintakierroksella Partizan Belgradin.

Connah’s Quay Nomads on aiheuttanut harmaita hiuksia myös suomalaisille. Vuonna 2017 joukkue nöyryytti Eurooppa-liigan karsintakierroksella kotonaan HJK:ta 1–0-lukemin, mutta helsinkiläiset veivät lopulta otteluparin nimiinsä yhteismaalein 3–1.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliSenegal – Algeria: Afrikan tähdet kohtaavat
Seuraava artikkeliFC Interin Jose Riveiro antoi ansaitun tunnustuksen joukkueelleen: ”Erittäin hyvä peli suomifutikselle”