© Kuva:

Kalmar – Djurgården: Maalikuiva Kalmar isännöi Siniraitaa

Allsvenskan
Kalmar – Djurgården
Maanantai 22.07. klo 20:00

Länsinaapurissa pelataan maanantaina kaksi ottelua ja otetaan nosto Kalmarin ja Djurgårdenin välisestä kamppailusta. Kalmar taaplaa tällä hetkellä juuri putoamisviivan päällä, kun taas Djurgården on aivan terävimmän kärjen takana – vieläpä ottelun tai pari vähemmän pelanneena. Vieraat ovat selkeästi ottelussa ennakkosuosikkeja. Tämän ottelun pystyt katsomaan suorana striiminä Unibet TV:stä!

Kalmarin vaikeudet johtuvat pääasiassa kehnosti toimineesta maalinteosta. Joukkue on selkeästi Allsvenskanin maalikuivin joukkue. Lisäksi joukkue ei ole voittanut sarjapeliä yli kahteen kuukauteen ja on ikävästi kolmen ottelun tappioputkessa. Viimeksi Magnus Pehrssonin suojatit hävisivät tärkeän alakerran kamppailun AFC Eskilstunalle 3-1. Odotukset kaudesta eivät ennakkoon olleet kummoiset, mutta tällä hetkellä kalmarilaisilla saattaa olla paniikkinappula jo pohjassa.

Djurgården pärjää huomattavasti paremmin ja on puolestaan viimeksi hävinnyt sarjaottelun samoihin aikoihin kuin Kalmar otti viimeksi voiton. Joukkueiden keskinäisessä ottelussa kolme viikkoa takaperin Siniraita oli parempi lukemin 2-0 ja toi lukijoillemme veto-osuman. Huomattavaa on, että Djurgården on jäänyt kauden aikana ilman maaleja vain kerran. Tässä ottelussa joukkueelta puuttuu alakerrasta tärkeä Erik Berg.

Vetosuositus

Vaikka Kalmar on sangen maalikuiva joukkue, oli AFC-ottelussa avoimempi meno. Djurgårdenilta tehoja löytyy ja mielestäni ottelun runsasmaalisuudesta maksetaan sangen anteliaasti. Niinpä vetosuosituksena on Ottelussa yli 2,5 maalia kertoimella 2,50.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Kalmar – Djurgården  ja kohteeseen veto ”Ottelussa yli 2,5 maalia”. Jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat 250 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään enintään kaksi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi Allsvenskanin otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Copa American lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Championshipin, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.