Ykkönen
KTP – MYPA
Maanantai 22.07. klo 18:30

Maanantaina Ykkösessä pelataan Kymenlaakson derby KTP – MYPA. Ensimmäisessä Myllykoskella pelatussa Derbyssä pisteet jaettiin 1-1 ja KTP:llä jäi tästä ottelusta hieman hampaankoloon. Olosuhteet ovat maanantaina helteiset ja odotettavissa on tunnelmallinen ilta Arto Tolsa-Areenalla. Yleisöä on odotettavissa paikalle runsain määrin ja tunnelma on taattu.

KTP on AC Oulun ohella kauden suurin pettymys Ykkösessä. Argo Arbeiter ei taustatiimeineen ole saanut joukkueensa peliä oikein missään vaiheessa kuosiin ja joukkueen epävarmuus on tuonut kannattajille monen monta pettymystä, kuten viimeksi 0-2 kotitappiossa AC Kajaania vastaan. Kannattajat ovat jo vaatineet valmentajan vaihtoa ja viimeistään maanantain ottelussa KTP:llä olisi täydellinen kasvojenpesun paikka.

Siirtoikkunan auettua MYPA vahvisti puolustuspäätään useammalla pelaajalla. Uusi puolustuslinja oli MuSaa vastaan täysin aseeton ja otteiden pitää parantua roimasti, jotta vastaavanlaiset mahalaskut vältetään. Sarjapaikan suhteen kaikki on edelleen omissa käsissä, mutta parannusta tarvitaan puolustuksen lisäksi muillakin osa-alueilla. Nuori joukkue on edelleen kiusallisen virhealtis, vaikka häivähdyksiä paremmasta on ollut nähtävissä.

Vetosuositus

Kuten useasti on tullut todettua, derbyt ovat oma maailmansa ja kotkalaisten ei voi automaattisesti odottaa hyödyntävän materiaalietuaan. Sen verran uskoa vielä kotkalaiseen osaamiseen löytyy, että otetaan kevyt sipaisu KTP:n johtoaseman puolesta sekä puoliajalla että ottelun päätyttyä. Vetosuositus on siis Puoliaika / Lopputulos KTP / KTP kertoimella 1,93.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun KTP – MYPA ja kohteeseen veto ”Puoliaika / Lopputulos KTP / KTP”. Jos KTP johtaa ottelua puoliajalla ja voittaa ottelun, saat 193 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos tämä ei toteudu, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]